Mit arbejde

I dag arbejder jeg som skoleleder på Hvide Sande Skole - på 6 år - og er rigtig glad for dette.

Tidligere distributionsleder hos POST DK kontoret var i Vejle – hvorfra vi dækkede Vejle, Vejle Øst, Bredsten og Hedensted samt oplandet.

Jeg havde ansvaret for at sikre at kunderne fik en god leveringskvalitet og at vi overholdte budgettet. Jeg fik hjælp af ca. 70 knalddygtige og engagerede medarbejdere.

Før dette job har jeg arbejdet som driftsleder hos JP Politikkens Hus A/S (distribution), hvor jeg sad med i ledelsen og var med til at opbygge Dansk Avis Omdeling.

Noget af det mest spændende har været etableringen af "dette selskab", men jeg må sige at være med til at sikre den forsatte udvikling og tilpasning af Post DK til markedet absolut også var spændende.

Jobbet i dag overgår dog alt jeg tidligere har prøvet – så det er bare dejligt.

 
 

Min fritid

I mange år har jeg været medlem af Varde Golfklub – desværre har jeg ikke fået spillet så meget som andre af mine venner og familiemedlemmer – men sådan er det.

Jeg nyder at spille golf når lejligheden byder sig – i godt selskab og vejr med familie eller gode venner.

Før dette har jeg spillet badminton, tennis og fodbold i mine ungdomsår i Ansager. Da vi flyttede til Varde spillede jeg i starten lidt badminton og fodbold men interesserne ændrede sig og jeg tog uddannelsen som fodbolddommer og har efterfølgende dømt en del kampe i nærområdet også Alslev hvor ”gutterne” sikkert tydeligt husker mig.

Men for år tilbage lagde jeg også denne sport på hylden – og i dag er det desværre kun lidt den ”individuelle” sport dvs. løb og golf det bliver til – måske fordi det passer godt ind i kalenderen.